Minisemester med frun

Weekend på Österlen

Helgen som gick spenderade barnen själva uppe hos farmor och farfar, så då passade jag och frun på att ta en miniweekend. Vi har lite kopplingar ner mot Österlenhållet, så vi hyr antingen en stuga eller ett par nätter på hotell när vi är där nere, och sen passar vi på att träffa kompisar. Väldigt rofylld tillvaro, perfekt för att släppa jobbet och allt utifrån.

Jag har ju fått frun att börja cykla lite också. Ingen långdistans, men ändå! Så vi drog på cyklarna på dragkroken i hopp om att cykla runt lite grann och det blev ändå en runda! Det är jag glad för!

Inte världens bästa väder tyvärr

Sen måste jag berätta om min senaste gadget! Det här är nördvarning… men jag tänkte, om man ändå ska bära en penna, varför inte ha en sån här?

Ser ut precis som en vanlig penna, men den går alltså under namnet taktiska pennor, som innebär att du dels kan använda den till självförsvar (gjord i flygplansaluminum) men också för att spräcka glas vid t.ex en olycka. Jag vet… men jag hade inte köpt något till mig själv på länge, så varför inte!

Jag förstår att det kanske inte är så många som känner ett behov av en taktisk penna, men butiken jag köpte pennan på hade överfallslarm och försvarsspray också. Jag köpte ett spray till min fru. Mina döttrar får bli lite äldre innan det är aktuellt för dom. Jag köpte iaf grejerna på Avantguard, och leveransen gick snabbt och supporten var hjälpsam när jag frågade ett par saker om pennan. Så om ni vill köpa självförsvarsvapen kan jag intyga att den sidan funkade bra (uppdatering: sidan verkar ha lagt ner, så ni får leta på annat ställe)!

Nästa vecka är det dags att börja höstträningen för fullt. Vi hörs då!