Om mig

Vem är jag?

Jag som driver Nordslingan.nu heter Johan och kommer ursprungligen från Sundsvall. Numera bor jag med min familj (fru och två döttrar) i Solna i Stockholm, efter att nyligen flyttat från Jönköping där jag utbildade mig själv inom IT-infrastruktur åren 2007-2010 och sen stannade kvar i. Sen augusti 2018 jobbar jag som IT-konsult på ett bolag här i Stockholm som är utmanande men roligt!

 

Nordslingan är en blogg där jag delar med mig av mina egna erfarenheter kring cykling, triathlon och resande. Min passion för framförallt cykling, men också triathlon, var ett resultat av att jag och några kursare gav oss ut på Vätternrundan 2009. Det ena ledde till det andra, och sen dess har cyklingen varit ett motionsverktyg så länge vädret tillåter. Jag har också avverkat ett gäng motionslopp sen dess, bland annat Vätternrundan igen (2013), Ringsjön runt, Bornholm runt och Mälaren runt. 

 

Jag är också ett stort fan av att resa, mestadels i Europa. Det har blivit mindre av den varan sen vi skaffade familj, men nu när döttrarna börjar bli äldre kommer det bli mer av det igen.  

 

Bloggen används som mitt medium till vänner och familj som jag inte träffar så ofta. Här tillåts jag dela med mig av min passion och samtidigt spara ner mina egna händelser i livet. Lite som en dagbok. Lyckas jag inspirera någon på vägen också så är det en ren bonus!

 

Sist men inte minst gillar jag att umgås med min familj! De är helt underbara att vara runt och jag ser mig själv som lyckligt lottad.